З 25 по 10 грудня проходила акція 

" 16 днів проти насилля"

 Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Педагоги ДНЗ № 31 " Берізка" активно долучилися до акції.

1 грудня всесвітній день бородьби зі Снідом. Педагоги ДНЗ № 31 переглянули науковий ролик "Віл/Снід. Стосується кожного" та створили плакат " Цінуй життя - зупини Снід" 

До Всесвітнього дня людей з інвалідністю практичним психологом Горбатюк Іриною Олексіївною проведене розвивальне заняття зі старшою групою № 6 " Всі ми рівні - всі ми різні". Діти переглянули мультфільм " Мотузки", в якому розповідається про хлопчика з особливими освітніми потребами.Також вихованці  створили " Квітку прав", яка наглядно  показує що всі люди - рівні.



3 грудня Всесвітній день людей з інвалідністю. Вихованці старшої групи № 3 на чолі з практичним психологом Горбатюк Іриною Олексіївною створювали плакат " Долоньки добра" в підтримку дітей з особливими освітніми потребами.  




 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Якщо дитина вже «залипла у цифру» Рекомендації для батьків Не забирайте у дитини девайс. Вона сприйме це як агресію, порушення особистих м...